Drukke Dinsdag

🇳🇱 Vandaag is de ‘drukste’ dag van de week op Peuterspeelsal De Mus! Druk is wel relatief, want het leuke van de mus is juist dat het zo kleinschalig is: er komen op dinsdagen tot 10 kinderen en er zijn dan altijd twee pedagogisch medewerkers. Er is veel stabiliteit voor de kinderen: Ayat en Ibtissam zijn onze enige (en dus vaste) pedagogisch medewerkers. Er is dus altijd een bekend gezicht voor de kinderen!

🇬🇧 At De Mus, today is the ‘busiest’ day of the week! Well, it’s relatively busy because De Mus’ manageable size is part of its charm: only 10 kids per day (max). Ayat and Ibtissam are our only (and therefore permanent) teachers, providing a great deal of stability for the kids. They always see a friendly face!

Een gedachte over “Drukke Dinsdag”

  1. Mijn zoontje Joris gaat al geruime tijd naar de Mus. De dinsdagen vindt hij nu het leukst, omdat er dan zoveel kinderen zijn die hij ook graag na de opvang nog ziet. Ze zijn echt vrienden geworden. We gaan geregeld samen met andere ouders dus nog spelen in het oosterpark of bij 1 van de ouders thuis. Dat vindt Joris echt geweldig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *